MIHALNICE S "L" ZAKRIVENÍM

Jedným z najväčších momentálnych trendov vo svete mihalníc je používanie tzv. L mihalníc. Ak ste ich ešte stále nezaradili do svojej ponuky, prinášame Vám niekoľko dôvodov, prečo by ste tak mali urobiť čo najskôr.
 
Mihalnice s vytočením L sú najvhodnejšie pre klientky, ktorým príroda nadelila rovné prirodzené mihalnice alebo mihalnice smerujúce nadol. Rovná a plochá základňa L mihalníc sa vďaka svojmu tvaru dokáže dokonale spojiť s prirodzenou mihalnicou.
Vďaka správnemu usporiadaniu mihalníc s L zakrivením dokážete u klientok vytvoriť efekt očnej linky a ich problém vyriešiť už raz a navždy.
 
Spadnuté viečka klientov sa stávajú neraz výzvou pre nejedného lashstylistu. Práve L mihalnice sú v tomto nekonečnom boji tajnou zbraňou. Vďaka L zakriveniu dokážeme u klientov so spadnutými viečkami a klesajúcim tvarom oka vytvoriť efekt otvoreného oka - tzv. liftingový efekt. Tento druh mihalníc môžeme však používať aj u klientov s mandľovým tvarom oka.
Ak sa L mihalnice však aplikujú klientom s veľmi vytočenými prirodzenými mihalnicami, môže to naopak pôsobiť zvláštne a neprirodzene. Tiež ich neodporúčame klientkám s okrúhlymi očami, pretože to môže spôsobovať, že oko bude pôsobiť ešte viac otvorene. Ak sa predsa len rozhodnete použiť ich u klientov s okrúhlym okom, určite voľte kratšie dĺžky alebo ich aplikujte len do vonkajších kútikov.