RÝCHLEJŠIA APLIKÁCIA MIHALNÍC

Ste začínajúcou lash-stylistkou a chcete svoju prácu zdokonaliť? Alebo ste sa už zdokonalili v technike predlžovania a zahusťovania mihalníc, ale stále máte pocit, že vám vaša práca zaberá viac času, ako by ste chceli?

Chcete zefektívniť svoju prácu, aby ste denne mohli prijať viac klientov ako doteraz, alebo len túžite zvládnuť aplikáciu v primeranom čase, aby ste uľahčili svojej chrbtici a získali viac času sebe aj svojim klientom?

Ak už sú vaše dôvody akékoľvek, vďaka týmto 3 efektívnym tipom urýchlite aplikáciu mihalníc a zároveň zachováte požadovanú kvalitu mihalníc.

  1. POUŽÍVAJTE HOTOVÉ VEJÁRIKY MIHALNÍC
  • Ak vám tvorba vlastných vejárikov stále spôsobuje problémy, určite neprestávajte trénovať, avšak nie na platiacich klientoch. Verte nám, chce to len prax,  kvalitné mihalnice, správne pinzety a vhodné lepidlo. Kým sa zdokonalíte v tvorbe vlastných vejárikov, môžete používať hotové vejáriky/trsy mihalníc. Už voľne usporiadané hotové vejáriky mihalníc dokážu skrátiť čas aplikácie mihalníc, ale pre čo najefektívnejšiu aplikáciu, využívajte hotové vejáriky mihalníc, ktoré sú predpripravené na samolepiacich pásikoch.
  1. PRACUJTE S VRSTVAMI
  • Pomocou vhodnej lepiacej pásky prilepte najdlhšie prirodzené mihalnice na vrchné viečko, odhalí sa vám spodná vrstva mihalníc. Prilepené prirodzené mihalnice vám nebudú prekážať a vy sa nebudete zdržiavať oddeľovaním mihalníc, na ktoré v danej chvíli nepotrebujete aplikovať umelé mihalnice. Ak máte prvú vrstvu hotovú, uvoľnite spod lepiacej pásky ďalšie prirodzené mihalnice a týmto spôsobom pokračujte v aplikácii.
  1. ZAČNITE NAJŤAŽŠOU OBLASŤOU
  • Vždy začínajte aplikovať mihalnice na tú oblasť oka, ktorá je pre vás najkomplikovanejšia, zväčša sú to vnútorné kútiky, pokračujte aplikáciou mihalníc do vonkajších kútikov. Na stred oka aplikujte mihalnice, až keď sú kútiky hotové.