UMELÉ PRIRODZENÉ MIHALNICE

UMELÉ A PREDSA PRIRODZENÉ MIHALNICE? JE TO VȎBEC MOŽNÉ? PREZRADÍME VÁM TAJOMSTVO PRIRODZENE VYZERAJÚCICH MIHALNÍC.

V súčasnosti je byť nositeľkou predĺžených a zahustených mihalníc nie len veľmi trendy, ale hlavne praktické. Ráno sa prebúdzate krásne a upravené. Kým v minulosti viac prevládala požiadavka veľmi hustých a dlhých mihalníc, v dnešnej dobre prichádza častokrát od klientov požiadavka na „prirodzené umelé mihalnice“. Znie to v podstate až nereálne, keďže tieto slová si navzájom odporujú. Avšak, s našimi CAMILLE mihalnicami je možné aj to.

Naše prirodzené mihalnice majú rôzne dĺžky a na tom istom princípe sú vyrábané aj Camille hotové vejáriky. Keďže sú zložené z rôznych dĺžok mihalníc, predĺžené mihalnice tak dokonale simulujú vzhľad prirodzených mihalníc, vďaka čomu ich len veľmi ťažko odlíšite od ľudských mihalníc.

Pri aplikácii týchto mihalníc je dôležité mať na pamäti, že rozdiel medzi jednotlivými mihalnicami v hotovom vejáriku je 2 mm, a teda ak máme vejáriky vo veľkosti 10 mm, najkratšia mihalnica ma 8mm a najdlhšia 10mm.

Veľmi sa nám osvedčila práca s Camille mihalnicami s C zakrivením, vo verzii 5D (a teda 5 mihalníc v jednom vejáriku) s hrúbkou 0,07. Vyskúšajte túto kombináciu mihalníc a odlíšte sa od ostatných. Splňte svojim zákazníkom ich -na prvý pohľad nereálne- predstavy. S Camille mihalnicami sú umelé mihalnice naozaj prirodzené.